Smartlog v3 » Nail4You » Smukke negle udsmykning ideer!
Opret egen blog | Næste blog »

Smukke negle udsmykning ideer!

29. Dec 2011 06:13, negle-kursus

Der er ikke dobbelthed af opfattelse, at piger elsker at gøre dem mere glødende og smukt. Nå, det samme er tilfældet for mændene, men de styling muligheder er meget større for piger end drenge. Piger elsker at gøre hver og hver en del af deres krop pæn og ren. Og der er forskellige kropsdele, hvor en pige elsker at lave nogle ekstra indsats. Ud af de forskellige kropsdele, er neglene en, hvor der er rigelig plads til dekoration.

Dekorere negle med begge hænder er ikke noget nyt for kvinde. Men nail udsmykning måder har oplevet en ændring for hele tiden. Brug af neglelak og negle maling er ikke mere en ny ting for piger. Nu dage, diverse der gøres en indsats for at gøre neglen ser mere smukke og iøjnefaldende. Neglen udsmykning kunst har nået et meget højt niveau nu, og der er stadig masser at komme i dette segment.

Her er nogle interessante ideer til at dekorere dine negle:

 • Tilføjelse glimter din negl, samtidig med at lægge Neglelak på dem er faktisk en meget interessant negle dekoration idé. Du kan enten blande glitrer med de polske eller drys dem på neglen lige efter at have givet et citat af polish til det. Nogle neglelak kommer med glitter sig selv, men du skal være omhyggelig med at matche farven på de både, mens du bruger dem.

 • Brug af dekorative klistermærker er også i meget høj kurs i disse dage. De giver antallet af muligheder for at din negl dekoration indsats. Du bør dog være forsigtig nok kun at købe god kvalitet dekorative stickers. Du kan tilføje dine egne dekorative ideer over disse mærkater.

 • Brug af sol-negle er også en fantastisk måde at dekorere dine hænder. Du kan bære dem over dine negle og beskytte dem fra forskellige skader. De er ikke kun brugt til at forlænge din negl, men også at give dem et stilfuldt look.

 • Brug af søm pen er en anden god måde at dekorere din negl. Du kan tilføje din fantasi til at trække forskellige designs på neglen og gøre dem til at se smukkere.

Kommentarer

 1. air max store
  7. Apr 2012 11:58
  1

  air max store
  Air max shoes
  Nike Air Max Shoes
  cheap nike air max

 2. sac chanel pas cher
  5. Oct 2012 04:35
  2

  chirurgicales, la clinique théorique, la clinique médicale, la clinique chirurgicale et les médicaments.

 3. casque beats by dre pas cher
  5. Oct 2012 04:35
  3

  Ces cours se font sous la direction de la commission centrale d'examen [Ober-Examinations-Commission).

 4. casque monster beats
  6. Nov 2012 07:16
  4

  C'est l'organe du Gouvernement dans nos relations avec Us astres Étals. Ce sont ses agents diplomatiques qui.

 5. beats by dre pas cher
  6. Nov 2012 07:17
  5

  que le ministère de la guerre est pour l'armée de terre, le ministère lie h nanne l'est pour la force maritime,

 6. beats by dre pas cher
  19. Nov 2012 08:50
  6

  de droit administratif, contenant, outre les fraopei généraux de ce droit, l'exposé complet de fètit idati de fadministration

 7. cheap ralph lauren
  4. Dec 2012 07:20
  7

  Espèce de ballon rempli d'un fluide plus léger que l'air, au moyen duquel on peut s'élever dans l'atmosphère à une grande hauteur. L'aérostat s'élève

 8. Lancel Mademoiselle Adjani
  24. Jan 2013 04:44
  8

  Par notre décision, nous ne pouvons pas être retardée. Nous ne pouvons pas être le principe absolutiste, substituer aux politiques ou l'apparence, ou être jugé diffamatoire débat rationnel. Nous devons agir, nous devons réaliser que notre travail n'est pas parfait. Nous devons agir, pas tout à fait conscient de la victoire d'aujourd'hui. Celles-ci dépendront des quatre prochaines années, 40 ans ou 400 ans d'engagement pour cette cause, aller de l'avant lors de la Convention constitutionnelle de Philadelphie hall d'héritage à notre esprit éternel.